• Facebook
  • Twitter

Ajankohtaista


Naisjärjestöjen sote-klinikka -seminaari: Tarkastelussa sote-uudistuksen työllisyys- ja tasa-arvovaikutukset keskiviikkona 3.5.2017 klo 15-18.30 Eurooppasalissa. Katso alustava ohjelma tästä. Tarkempi ohjelma julkaistaan huhtikuun alussa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen www.naisjarjestot.fi

Kansainvälinen naistenpäivä 2017: NYTKISin alueelliset toimikunnat järjestävät naistenpäivän tapahtumia ympäri Suomen mm. Jyväskylässä, Savonlinnassa, Oulussa, Kotkassa ja Kouvolassa! Lisätietoja: www.facebook.com/Nytkis. Tervetuloa mukaan!

Naiset, ikä, köyhyys - naistenpäivän seminaari: NYTKIS ry ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto järjestivät naistenpäivän seminaarin naisten taloudellisesta voimaannuttamisesta Euroopassa ja Suomessa perjantaina 10.3. klo. 10.30-12.30 Eurooppasalissa. Katso tilaisuuden ohjelma.

Tasa-arvovaalit: Puolueet tentissä! Tervetuloa tasa-arvoasiain neuvottelukunnan (TANE) ja NYTKIS ry:n kuntavaalipaneeliin haastamaan eduskuntapuolueet ja keskustelemaan kuntien tasa-arvokysymyksistä keskiviikkona 1.3. klo 17-19 Musiikkitalolle. Tilaisuuden juontaa toimittaja Olli Seuri. Ilmoittautumiset 27.2. mennessä osoitteeseen tane(@)stm.fi. Tervetuloa!

NYTKIS ry:n syyskokous: työelämän tasa-arvo on turvattava sote-uudistuksessa

Valoa, ei väkivaltaa -tapahtumia järjestettiin 80 ympäri Suomen

Lausunto: NYTKIS vastustaa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusvaltuutettujen yhdistämistä. Lue vastaukset OM:n kysymyksiin täältä

Järjestöt vetoavat: Seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistämisen toiminnot säilytettävä


Kannanotto: Tasa-arvotyöhön tarvitaan kunnianhimoa ja resursseja

Naisjärjestöt: samapalkkaisuuden eteen on vielä tehtävä paljon työtä

Kansalaisjärjestöt YK:lle: Suomen toimet naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan ovat vajavaisiaNYTKISin vuoden 2017 puheenjohtajavuorossa on Perusuomalaiset Naiset. Puheenjohtajaksi on valittu Mari Rantanen ja varapuheenjohtajaksi Anna-Liisa Kuisma.


NYTKISin uusimmat lausunnot ja kannanotot
Seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä!


 Siirry sivun alkuun