Avoin työpaikka: kampanja- ja viestintäkoordinaattori

Naisjärjestöt Yhteistyössä NYTKIS ry etsii määräaikaiseen työsuhteeseen

KAMPANJA- JA VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

Tehtävän täytössä hakijalta edellytetään korkeakoulututkintoa, kokemusta someviestinnästä, tapahtumien järjestämisestä ja kampanjatyöstä. Lisäksi edellytetään naisjärjestöjen tai tasa-arvotyön toimintakentän sekä poliittisen kentän hyvää tuntemusta. Tehtävää täytettäessä katsotaan eduksi sukupuolentutkimuksessa suoritetut opinnot. Pääasiallinen työkieli on suomi. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan itseohjautuvuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kampanjatyöntekijän työtehtäviin kuuluu viestinnän tehtäviä kuten someviestintää ja uutiskirjeen laatimista sekä kampanja- ja tapahtumasuunnittelua ja toteuttamista yhteistyössä muiden kanssa. Keskeisiä kampanjoita toimintakaudella ovat kuntavaalikampanja, vihapuheen torjumiseen liittyvä kampanja ja naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen Valoa ei väkivaltaa -kampanja.

Viikkotuntimäärä on 37,5 h/ viikko. Kuukausipalkka on 2600 e/ kk sekä lounasseteli- ja virikesetelietu. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Työtehtävä täytetään mahdollisimman pian ja työsuhde päättyy toukokuun 2021 lopussa. Määräaikaisen tehtävän perusteena on kuntavaalikampanjan aikataulu.

Kysymyksiin vastaa NYTKISin pääsihteeri Johanna Pakkanen, puhelinajat: pe 30.1. klo 11-12, ma 3.1. klo 15-16, pe 7.2. klo 11-12 ke 12.2. klo 15-16 ja to 13.2. klo 15-16. Puhelinnumero: +358 50 469 6242

Hakemuksia otetaan vastaan 14.2.2020 saakka sähköpostiosoitteessa: johanna.pakkanen@nytkis.org

Naisjärjestöt yhteistyössä – Kvinnoorganisationer i Samarbete NYTKIS ry on yhteiskunnallinen järjestö, johon kuuluvat eduskunnassa edustettuina olevien puolueiden naisjärjestöt sekä kolme puoluepoliittisesti sitoutumatonta järjestöä. NYTKIS saa toimintaansa valtionapua ja työskentelee sukupuolten välisen tasa-arvon saavuttamiseksi.

Aihesanat: , , ,

Lue lisää

Twitterissä

Naisjärjestöt yhteistyössä - Kvinnoorganisationer i samarbete

NYTKIS FacebookNYTKIS InstagramNYTKIS Twitter