NYTKIS-webinaari: Sukupuolivaikutusten arviointi ja sukupuolitietoinen budjetointi – Mitä, miksi, miten?

Kevään viimeinen webinaarimme järjestetään maanantaina 1.6. klo 15.00-16.00, jolloin luennoitsijana toimii Helsingin kaupungin tasa-arvosuunnittelija Milla Sandt aiheenaan sukupuolivaikutusten arviointi ja sukupuolitietoinen budjetointi. Webinaarissa perehdytään siihen, mitä sukupuolivaikutusten arviointi ja sukupuolitietoinen budjetointi tarkoittavat kuntien näkökulmasta. Webinaari on suunnattu erityisesti kuntien toimijoille, mutta se sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita paikallistason tasa-arvotyöstä. Tervetuloa saamaan käytännön vinkkejä ja uusia ideoita!

Ilmoittautumaan pääset tästä. Ilmoittautumiset 29.5. klo 12 mennessä. Webinaariin ilmoittautuneille lähetetään Teams-kutsu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Milla Sandt on tasa-arvoasiantuntija, jolla on 10 vuoden kokemus sukupuolten tasa-arvon edistämisestä valtiolla, järjestökentällä ja kunnissa. Tällä hetkellä Milla työskentelee tasa-arvosuunnittelijana Helsingin kaupungilla, jossa hän on syventynyt tasa-arvoisten palveluiden kehittämiseen, sukupuolinäkökulman valtavirtaistamiseen ja sukupuolitietoisen budjetoinnin käytäntöihin. Koulutukseltaan Milla on yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiologi, joka innostuu tasa-arvopolitiikasta, feminismistä ja ihmisoikeuksien edistämisestä.

Aihesanat: , ,

Twitterissä

Naisjärjestöt yhteistyössä - Kvinnoorganisationer i samarbete