Aluetoiminta

NYTKIS:illä on alueellisia toimikuntia eri puolilla Suomea. Aluetoimikunnat edistävät sukupuolten tasa-arvoa ja naisjärjestöjen yhteistyötä paikallisesti, alueellisesti ja kuntapolitiikassa sekä järjestävät erilaisia tapahtumia.

Aluetoimikunnat osallistuvat NYTKIS ry:n kampanjoihin ja järjestävät vaalien alla vaalipaneeleita. Aluetoimikunnat järjestävät tapahtumia erityisesti merkkipäivinä, kuten naistenpäivänä 8.3., Minna Canthin ja tasa-arvonpäivänä 19.3., Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivänä 1.10. sekä tyttöjen päivänä 11.10.

NYTKIS ry järjestää aluetoimikunnille vuosittain verkostoitumis- ja koulutuspäiviä. Aluetoimikuntien puheenjohtajille järjestetään perehdytys alkuvuodesta ja sekä yhteinen tapaaminen loppuvuodesta.

Katso tarkemmat ohjeet NYTKIS ry:n aluetoimikunnille täällä.

Aluetoimikunnat ovat oikeutettuja hakemaan kulukorvauksia NYTKIS-tapahtumien järjestämistä varten.

  • Kulukorvauksien maksua tulee pyytää kirjallisesti etukäteen lomakkeella, joka lähetetään järjestökoordinaattorille.
  • Kulukorvauksien maksamisesta päättää NYTKIS ry:n työvaliokunta. Hakemus on hyvä lähettää vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtuman järjestämistä.
  • Aluetoimikunta, jonka kanssa on sovittu kulukorvauksien maksusta, joko laskuttaa alkuperäisten kuittien kanssa tähän tarkoitetulla lomakkeella jo maksetut syntyneet kulut TAI sopii tapahtuman laskujen lähettämisestä suoraan NYTKIS ry:n maksettavaksi. Laskulomake on saatavilla järjestökoordinaattorilta. Lasku kulukorvauksista on lähetettävä vähintään kuukausi tapahtuman järjestämisestä.
  • Katso tarkemmat ohjeet sekä edellytykset kulukorvauksien hakemisesta täältä.

Haluaisitko perustaa uuden toimikunnan alueellesi? Katso ohjeet!

Aluetoimikuntien virkistysviikonloppu 27.–28.8. Helsingissä

NYTKIS kokoaa aluetoimikuntien aktiivit ympäri Suomen yhteen elokuun lopussa. NYTKIS kustantaa matkat, ruokailut sekä yhden yön (la–su) majoituksen 2h huoneissa hotelli Helkassa kahdelle osallistujalle per aluetoimikunta. Matkakorvaukset koskevat juna- tai bussilippuja, ja ne korvataan kuitteja ja kulukorvauslomaketta vastaan. Huomioithan, että ekstraluokan lippuja ei korvata. Lisäksi mahdollinen yöpyminen pe–la tai yöpyminen yhden hengen huoneessa on maksettava kokonaan omakustanteisesti.

Virkistysviikonlopun aikana kuulemme asiantuntijapuheenvuoroja, tutustumme toisiimme ja vaihdamme kuulumisia ja kokemuksia NYTKIS-toiminnasta. Illalla tutustumme NYTKISin toimistoon ja vietämme yhdessä aikaa iltaohjelman merkeissä. Lauantaina 27.8. kokoonnumme hotelli Helkan kokoustiloihin.

Huomioithan, että NYTKIS-aluetoimikuntien virkistysviikonlopun ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 7.8. Virkistysviikonloppuun osallistuvat saavat tiedon viikonlopun tarkemmasta ohjelmasta elokuussa.

Keskustelettehan yhdessä aluetoimikunnassanne, että ketkä teiltä olisivat halukkaita osallistumaan virkistysviikonloppuun.

Sydämellisesti tervetuloa!

Lisätietoja:
Laura Keskinen, NYTKIS ry:n järjestökoordinaattori
laura.keskinen@nytkis.org

Klikkaa aluetoimikuntien omille alasivuille alta:

Twitterissä

Naisjärjestöt yhteistyössä - Kvinnoorganisationer i samarbete