NYTKIS etsii kampanja- ja viestintäkoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Kolme naista auttaa toisiaan kiipeämään vuorelle

Saatat olla hakemamme kampanja- ja viestintäkoordinaattori!

Naisjärjestöt Yhteistyössä NYTKIS ry etsii joukkoonsa osaavaa ja aikaansaavaa kampanja- ja viestintäkoordinaattoria, jonka pääasiallisena toimenkuvana on vastata NYTKISin viestinnästä ja sen kehittämisestä, koordinoida NYTKISin kampanjatoimintaa sekä vastata yhdistyksen verkkosivuista. Ydintehtävien lisäksi on mahdollisuus kehittää osaamista sukupuolten tasa-arvosta ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Tehtävässä parhaimmat edellytykset antaa hankittu osaaminen viestinnän tehtävistä, erityisesti sosiaalisen median kanavista (FB, IG, Twitter) ja kampanjatyöstä sekä soveltuva korkeakoulututkinto tai opintojen loppuvaiheessa oleminen. Eduksi katsotaan poliittisen kentän ja naisjärjestöjen tuntemusta sekä sukupuolentutkimuksen opintoja. Arvostamme myös osaamista joka on karttunut järjestö- tai vapaaehtoistoiminnassa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, aloitusaika mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2022. Työaika 37,5h/vko sis. päivittäisen enintään 30min lounastauon.

Tehtävän palkkaus NYTKIS ry:n palkkausjärjestelmän mukaisesti alkaen 2654,10€, lisäksi lounas- ja virike-/työmatkaetu. Työn pääasiallinen suorituspaikka NYTKISin toimistolla Bulevardi 11 A 1, etätyömahdollisuus.

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä esimerkki sosiaalisen median viestinnän osaamisestasi ja CV:n viimeistään 6.2.2022 pdf-tiedostona, jonka/joiden tiedostonimestä löytyy oma nimesi, sähköpostiviestin otsikolla ”HAKEMUS kampanja- ja viestintäkoordinaattori” sähköpostitse silla.kakkola@nytkis.org.

Kutsumme osan hakijoista työhaastatteluun.

Lisätietoja:

Silla Kakkola, pääsihteeri, 050 469 6242

Tavoitettavissa puhelimitse ma 24.1. klo 13-14, pe 28.1. klo 13-14, ke 2.2. klo 15-16.

Naisjärjestöt Yhteistyössä – Kvinnoorganisationer i Samarbete NYTKIS ry on kattojärjestö, johon kuuluvat eduskunnassa edustettuina olevien puolueiden naisjärjestöt sekä Naisasialiitto Unioni ry, Naisjärjestöjen Keskusliitto ry ja Sukupuolentutkimuksen seura ry.