NYTKIS hakee järjestökoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Oletko hankkinut kokemusta järjestötyöstä ja sen kehittämisestä? Oletko vapaaehtoisten innostaja? Onko poliittinen vaikuttaminen ja tasa-arvotyö sinulle tuttua? 

Saatat olla hakemamme järjestökoordinaattori! 

Naisjärjestöt Yhteistyössä NYTKIS ry etsii joukkoonsa osaavaa ja aikaansaavaa järjestökoordinaattoria, jonka pääasiallisena toimenkuvana on vastata NYTKISin järjestötoiminnasta (sisältäen tapahtumien järjestämisen) sekä alueellisten toimikuntien toiminnasta ja sen kehittämisestä. Toimenkuvaan kuuluu myös yhdistyksen hallintoon liittyviä tehtäviä sekä Suomen Kansallisen Väkivaltaobservatorion koordinointi. Ydintehtävien lisäksi on mahdollisuus kehittää osaamista sukupuolten tasa-arvosta ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa.  

Odotamme sinulta 

Tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Työskentelet luontevasti erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa. Parhaimmat edellytykset antaa monipuolinen kokemus järjestötyöstä ja sen kehittämisestä, osaaminen vapaaehtoisten osallistamisesta, soveltuva koulutus, hyvä organisointikyky sekä osaaminen yhdistyshallintoon liittyvistä tehtävistä. Eduksi katsotaan poliittisen kentän ja naisjärjestöjen tuntemus. Arvostamme myös osaamista, joka on karttunut järjestö- tai vapaaehtoistoiminnassa. 

Tehtävässä menestymisessä tukee erinomainen suomen kielen taito, ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle 

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jonka aloitusaika sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 7.8.2023. Työaika 37,5h/vko sis. päivittäisen enintään 30min lounastauon.  

Tehtävän palkkaus työsuhteen alussa 2801-3194,20€ riippuen kokemuksesta. Lisäksi luontoisetuina lounasetu sekä virike- ja/tai työmatkaetua 300€ /vuosi. Työpiste sijaitsee NYTKISin toimistolla Bulevardilla, tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. 

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV viimeistään 31.5.2023 pdf-tiedostona, jonka/joiden tiedostonimestä löytyy oma nimesi, sähköpostiviestin otsikolla ”HAKEMUS järjestökoordinaattori” sähköpostitse silla.kakkola@nytkis.org.  

Kutsumme osan hakijoista työhaastatteluun.  

Lisätietoja: 

Silla Kakkola, pääsihteeri, 050 469 6242, silla.kakkola@nytkis.org 

Tavoitettavissa puhelimitse 8.5. klo 15-16, 17.5. klo 12-13 ja 29.5. klo 16-17. 

Naisjärjestöt Yhteistyössä – Kvinnoorganisationer i Samarbete NYTKIS ry on kattojärjestö, johon kuuluvat eduskunnassa edustettuina olevien puolueiden naisjärjestöt sekä Naisasialiitto Unioni ry, Naisjärjestöjen Keskusliitto ry ja Sukupuolentutkimuksen seura ry.