SUN VUORO

Suomi tunnetaan tasa-arvostaan. Historian rohkeat tasa-arvon esikuvat ovat rikkoneet lasikattoja, jotta me seuraavat sukupolvet saamme elää yhdenvertaisemmassa yhteiskunnassa. Loimme kampanjan, joka nostaa esille tärkeää tasa-arvotyötä vuosikymmenten takaa tähän päivään. Tasa-arvo ei kuitenkaan ole vielä valmis, ja jokainen toimi sen vahvistamiseksi on arvokas.

Kampanja kannustaa jakamaan sosiaalisessa mediassa tarinoita siitä, millaiset tasa-arvoteot,
-saavutukset tai tasa-arvon puolestapuhujat ovat inspiroineet omassa elämässä tai uralla. Kannustamme myös haastamaan ja kutsumaan ystävät ja tutut jakamaan omat tarinansa. Kampanjaan voi osallistua myös jakamalla, tykkäämällä ja kommentoimalla aktiivisesti sosiaalisessa mediassa olevia materiaaleja esimerkiksi NYTKIS ry:n sivuilla sekä käyttämällä aktiivisesti hashtagia #sunvuoro.

SUN VUORO -kampanja julkaistiin Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivänä 1.10.2021. Kampanjamme kasvoiksi olemme saaneet aivan mielettömiä oman alansa vaikuttajia ja heidän tarinoitaan ja sitaattejaan jaetaan kampanjan laajentuessa syksyn aikana. Kampanjaa on tarkoitus jatkaa tulevien vuosien aikana nostamalla esiin arjen tasa-arvotoimia ja haastamalla ihmisiä mukaan NYTKISin tapahtumissa.